Ontdek de windschermen van RHIGO

Ontdek de windschermen van RHIGO

> Branches>Jachtbouw>Windschermen

Vele mogelijkheden

Of u nu wel of geen buitenbesturing heeft op uw pleziervaart het is altijd prettig om buiten te kunnen zitten en te genieten van de zon en het uitzicht. Om toch uit de wind of volle zon een plekje te vinden biedt Rhigo een zeer fraai vormgegeven windscherm aan. Veelal bestaat een windscherm uit 4 of 5 delen, maar meerdelige met complexe togen behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom ons windscherm is een volledig stuk maatwerk wat helemaal naar u eigen wens kan worden gemaakt. Er zijn vele mogelijkheden denkbaar waaronder:

  • Aluminium geanodiseerde uitvoering of in ieder gewenste standaard RAL -kleur
  • Vaste opstelling of neerklapbaar
  • Windscherm voorbereidt om aan tent vast te zetten met tenaxen
  • Getint glas (brons, groen, grijs, blauw)
  • Glas voorzien van gaten voor ruitenwissermotor
  • Zichtbaar en onzichtbaar geschroefde scharnieren
  • Dekbalkmeting en mallen maken

Wilt u meer informatie:

Download brochure windscherm

Meten is weten

Om het windscherm goed te kunnen monteren heeft u een dekbalk nodig. Dit is niet meer dan een opstaande rand van ca 5-10 cm hoog op de plek waar het windscherm wordt geplaatst.
Om het windscherm in productie te nemen zijn er een aantal gegevens nodig. Al eerste de afmetingen van de dekbalk. Daarnaast zijn er ook mallen nodig van de verschillende delen.
U kunt de metingen zelfstandig doen, het is ook mogelijk dat Rhigo u hierbij helpt.
Bent u geinteresseerd in ons windscherm informeer naar de mogelijkheden.

Inspiratie

RHIGO al meer dan 50 jaar een begrip in de branche voor het leveren aan jachtbouw en pleziervaart. Heeft u specifieke wensen, neem gerust contact met ons op om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk onze projecten.

Offerte aanvraag

Bent u na het lezen geinteresseerd geraakt in een van onze producten, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen