Elk jacht is voor ons een nieuwe uitdaging

Elk jacht is voor ons een nieuwe uitdaging

> Branches>Jachtbouw

Rhigo en de jachtbouw

Al meer dan 60 jaar maakt Rhigo voor de pleziervaart aluminium ramen, deuren, windschermen, patrijspoorten en vluchtluiken. Dat betekent dat in de loop van die jaren er een enorme ervaring op dit gebied is opgebouwd en dat wij bewezen hebben tegemoet te kunnen komen aan de steeds veranderende wensen van onze afnemers. Hierdoor is Rhigo een aantrekkelijke partner: oplossingsgericht, betrouwbaar en leveren wij producten van hoge kwaliteit met een eigentijdse uitstraling die voldoen aan de eisen vastgelegd in de normen ISO 614 en ISO-NEN 12216.

Rhigo beschikt over een uitgebreid assortiment aan aluminium profielen waaruit altijd een juiste toepassing kan worden gekozen. Of het nu gaat om producten met een ronde hoek of een verstekhoek, ongeïsoleerd profiel of geïsoleerd profiel met koudebrug-onderbreking, wij helpen u daar graag mee verder.

Informatie

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in een van onze producten, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

  • Hoge kwaliteit producten
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • goede en betrouwbare service

 

Offerte aanvraag

Bent u na het lezen geinteresseerd geraakt in een van onze producten, neem dan contact op met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen