Carrosseriebouw

Carrosseriebouw

> Branches>Carrosseriebouw

Extreme omstandigheden

Rhigo is van oorsprong een bedrijf dat zich specialiseerde in de productie van scheepsramen. Sinds vele jaren maakt Rhigo echter ook ramen voor politievoertuigen zoals bijvoorbeeld de mobiele eenheid. Tevens levert Rhigo ramen en deuren aan defensie-onderdelen zowel nationaal als internationaal. Onze ramen en deuren zijn breed inzetbaar en voldoen aan de hoge eisen die door deze bijzondere klanten worden gesteld.

 

 

Testen en certificeren

Naast de hoge eisen die door deze klanten aan ons product worden gesteld gaat er ook een lang traject aan ontwikkeling en testen aan vooraf.

Onze ramen en deuren worden in verschillende landen getest onder extreme weersomstandigheden zowel met hele lage - als ook hele hoge temperaturen.

Wanneer ons product voldoet aan al die eisen wordt het toegelaten tot het project. Hierna worden de ramen en deuren volgens speciaal vastgestelde richtlijnen geproduceerd.

Onze producten worden in Nederland maar ook verschillende andere landen toegepast in diverse speciale voertuigen.

Klantspecifieke wens

Naast ramen voor verschillende type voertuigen levert Rhigo ook producten waaronder deuren voor speciale toepassingen. Al de producten zijn klantspecifiek en worden gezamenlijk met de klant volledig naar de wens ontwikkeld.

Offerte aanvraag

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in een van onze producten, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen