Projecten van RHIGO

Projecten van RHIGO

Zie waar Rhigo zo al mee bezig is.

> Projecten

Opnieuw een mooi project waarbij de Cecilie wordt voorzien van nieuwe kozijnen met toogronding. Daarnaast wordt er een complete vierdelige vouwwand geplaatst

 

 

Renovatie bistro-restaurant-bar La Vina Den haag

In dit project gaat Rhigo het gezellige La Vina in Den haag voorzien van een geheel nieuwe entree. De voorgevel zal worden voorzien van twee luxe elektrische zakramen, twee vaste kozijnen en een luxe toegangsdeur.

Renovatie bistro-restaurant-bar La Vina Den haag

Amadeus Cara

Ondanks het slechte weer wordt er door het montageteam van Rhigo hard gewerkt aan plaatsen van de elektrische zakramen op de Amadeus Cara.

In totaal worden er in dit project 56 grote ramen geplaatst met mooi getint isolatieglas voorzien van een isolerende coating die voldoet aan de gestelde isolatie- en zontransmissiewaarde. We zijn ervan overtuigd dat ook dit project tot een prima resultaat zal leiden.

Cruising Home

De montage van het Cruising home is al in een gevorderd stadium. Alle vierdelige schuifpuien  uitgevoerd als hef-schuifsysteem, vaste kozijnen voorzien van speciale screenranden en elektrische zakramen zijn inmiddels vakkundig gemonteerd. De laatste stap: het inlijmen van de grote plakglas romp-ramen voorzien van patrijspoorten wordt binnenkort gedaan waarmee het project wordt afgerond.

Cruising Home

Militaire kantoor- & control-units

Voor dit project levert Rhigo 84 stuks ramen. De ramen worden seriematig geproduceerd en worden voorzien van speciaal glas dat voldoet aan de hoge eisen die onze klant aan het product stelt. Wij verzorgen ook de montage van de ramen.

Refit schip familie Roef

Voor dit schip mag Rhigo alle ramen, poorten, vluchtluiken en staartdeuren leveren.

De staartdeuren worden door ons in het schip gemonteerd.

Refit schip familie Roef

Luxe woonboot

In dit project levert Rhigo de volgende producten:

  • vaste kozijnen
  • elektrische zakramen
  • vierdelige schuifpui
  • toegangsdeur 
  • diverse ramen met ronde hoeken
  • volledig ronde klapramen
  • plakglas

Offerte aanvraag

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in een van onze producten, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen