Wonen op het water

Wonen op het water

> Branches>Cruising home

Cruising Homes

Sinds een aantal jaren is er een ontwikkeling gaande met betrekking tot het combineren van wonen en vrijetijdsbesteding: de zogenaamde cruising homes. Varende woningen die niet aan een vaste ligplaats gebonden zijn. De door ons in de loop van 60 jaar opgebouwde ervaring op het gebied van jachtbouw, bedrijfsvaart en passagiersschepen past naadloos bij deze nieuwe ontwikkeling.

Hierdoor is Rhigo ook op deze markt een aantrekkelijke partner: oplossingsgericht en betrouwbaar leveren wij producten van hoge kwaliteit met een eigentijdse uitstraling die voldoen aan de eisen vastgelegd in de normen ISO 614 en NEN 5096.

 

Vele mogelijkheden

De producten die hier over het algemeen worden toegepast zijn ramen en deuren. Daarnaast ook schuifdeuren en schuifpuien, voorzien van een hef-schuifsysteem. Voordeel hiervan is dat de deur of pui in iedere gewenste stand kan worden geblokkeerd en daarmee veilig is tijdens het varen.

Wanneer u zoekt naar een volledig te openen wand is een complete vouwwand voor u wellicht de oplossing. In onze laatste projecten worden ook onze unieke elektrische zakramen toegepast die de uitstraling van de varende woning nog meer luxe geven.

Rhigo beschikt over een uitgebreid assortiment aan aluminium profielen van onder andere Reynaers en Aluprof. Binnen dit brede assortiment is altijd een juiste toepassing mogelijk.

Onze specialisten op dit gebied kunnen op basis van hun meer dan 20 jaar lange ervaring u uiteraard van dienst zijn bij het vaststellen van de mogelijkheden.

Montage

Naast de productie van de aluminium puien in onze eigen fabriek kiezen onze klanten er steeds vaker voor om ook de montage ervan aan ons uit te besteden. Dit zorgt ervoor dat alle producten volgens de geldende richtlijnen worden gemonteerd en het project op die manier vakkundig wordt afgerond. Dat zorgt ook voor duidelijkheid. Slechts één partij draagt de verantwoording voor levering én montage: Rhigo.

Heeft u het gevoel dat Rhigo ook voor u op dit gebied een goede partner zou kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een bezoek of telefonisch gesprek met een van onze adviseurs. 

Offerte aanvraag

Bent u na het lezen geinteresseerd geraakt in een van onze producten, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen